Logistica începe construcția celei mai mari structuri de pe piață a operatorilor logistici

Logistica inizia la costruzione della più grande struttura nel mercato degli operatori logistici

Servicii logistice de uscare și transbordare a capitalei și a regiunii Mazovia. Noua facilitate va fi în Sokołowie pe teritoriul Panattoni Parc din Varșovia Sud Yankee și va necesita mai mult de 48,5 mii.

 Varșovia sucursala a companiei ROHLIG suUs Logistics ” și-a început activitatea în sokołowie în 2013, evoluția demografică cunoscut sub alte proiecte pe parcursul a 5 ani de intensă dezvoltare, Varșovia sucursala a crescut suprafața cu încă 15 mii. mp, situat în apropiere Panattoni Parc Yankees Yankees și Panattoni Park II. datorită dezvoltării ROHLIG suUs Logistics în 2019. el a decis să extindă zona existentă a Departamentului. După consolidarea în două din cele trei clădiri pentru centrul logistic modern, toate zonele ramurii din Varșovia a Rohlig suUs Logistics vor fi 58 de mii. sq. m. și a intrat în Parcul Panattoni Warsaw South Yankees.

Cererea de servicii logistice în zona Varșovia este în continuă creștere.

Datorită locației bune și în combinație cu Varșovia, Sokolov K. Janek a devenit un important centru logistic al capitalei. Prin urmare, decizia noastră de a crește spațiul depozitului și terminalele din acest loc. Terminalul modern de transbordare va dubla volumul susținut al transportului intern și internațional de marfă.

La domanda di servizi logistici nella zona di Varsavia è in costante crescita.Noul depozit de logistică multi-client, creat pe baza soluțiilor autorului nostru, va servi clienții actuali și viitori, cu un accent special pe electrocasnice, FMCG și industria electronicii-spune Krzysztof Gąsiewski, directorul ramurii din Varșovia a ROHLIG suUs Logistics.Un nou obiect din Parcul Yankee Panattoni din Varșovia de Sud îi va înlocui pe cei doi anteriori, inclusiv un obiect principal situat în cadrul ” prologis Park Yankees. Acesta va fi constituit de un terminal special, un cross-dock de tip reîncărcabil cu o suprafață de 10 mii de metri pătrați și 36 de mii de oameni. sq. spațiu non-standard al depozitului la înălțime. Toate birourile vor fi distribuite pe o suprafață de 2,5 mii de metri pătrați. depozitul logistic va fi echipat cu un depozit de tip VNA (îngust culoar Verry) și cu un sistem standard de depozitare, folosind partea laterală a camioanelor. Toate acestea într-o înălțime mare, care ar trebui să crească utilizarea spațiului depozitului.

O parte din depozit va fi, de asemenea, amenajată prin punerea unui bloc pentru depozitarea mărfurilor în vrac

Capacitatea depozitului logistic va depăși numărul de 55 de mii. locuri pentru paleți și 25 de mii de euro. metri cubi de aparate electrocasnice.

 Parte del magazzino sarà anche paesaggistico mettendo un blocco per lo stoccaggio di merci sfuse 

Sistemul unic al centrului logistic, care acoperă sub un singur acoperiș, cum ar fi un terminal de transbordare și un depozit de mare depozitare, va reduce numărul operațiunilor comerciale, ceea ce va duce la eficiență, siguranța transportului și va reduce timpul de livrare. Panattoni EUROPE este responsabilă pentru punerea în aplicare a proiectului.Istoria ROHLIG suUs Logistics în regiunea Varșovia se dezvoltă foarte dinamic al acestei declarații, care este susținută de mulți ani prin furnizarea celor mai bune soluții în cele mai interesante locuri de pe obiectele Panattoni, compania a ridicat un total de aproximativ. 100 sq. – spune mark Dobrzycki,

Director General, Panattoni Europe. – Mă bucur că clientul nostru constant poate oferi încă unul, asigurându-ne succesul investițiilor-Panattoni Park Warsaw South Yankees.  Centrul de distribuție a caracterelor multi-chiriaș și zona planificată de peste 70,5 mii de oameni. mq, situat direct la joncțiunea cu DK7 S8 și S2, parte a șoselei de centură sud a Varșoviei. Locația este unul dintre principalele puncte de transport, iar Panattoni Park Varșovia Sud, Yankees în al patrulea trimestru al anului 2019 vor fi livrate în totalitate și vor putea ajuta la succesul viitor al companiei, – a adăugat el.

Dezvoltarea dinamică a operatorilor de logistică

Îndeplinește sarcini în logistica contractuală în locații cheie din Polonia. În 2018. puse în funcțiune depozite în Szczecin, Wroclaw, Bialystok și Cracovia, peste 200 de mii de metri pătrați. suprafața totală a depozitelor exploatației. În primele două locații, au fost create structuri în colaborare cu Panattoni Europe. Lansarea noii suprafețe în Sokołowie este programată pentru Iulie 2020. Lucrarea va găsi

sunt în total 500 de oameni.LogisticsROHLIG ROHLIG SUUS Suus Logistics începe construcția celor mai mari operatori de logistică ai obiectului, uscarea serviciilor de transbordare logistică în Regiunea Capitalei și Mazovia. Noua facilitate va fi în Sokołowie pe teritoriul Panattoni Parc din Varșovia Sud Yankee și va necesita mai mult de 48,5 mii. sq. m.

Sucursala din Varșovia a companiei ROHLIG suUs Logistics ” și-a început activitatea în sokołowie în 2013. Evoluția demografică alte proiecte cunoscute pe parcursul a 5 ani de dezvoltare intensă, ramura din Varșovia și-a mărit aria cu încă 15 mii. mp, situat în apropiere Panattoni Parc Yankees Yankees și Panattoni Park II. datorită dezvoltării ROHLIG suUs Logistics în 2019. el a decis să extindă zona existentă a Departamentului. După consolidarea în două din cele trei clădiri pentru centrul logistic modern, toate zonele ramurii din Varșovia a Rohlig suUs Logistics vor fi 58 de mii. sq. m. și a intrat în Parcul Panattoni Warsaw South Yankees.

 

Recent articles

În această situație, organizațiile criminale dezvoltă noi planuri de a fura bunuri.

Până de curând, principalele sisteme de furt de bunuri au fost: a) crearea de întreprinderi pseudo-transport; B) achiziționarea de întreprinderi de transport înșelătorie în...

Lipsa conducătorilor auto calificați a dus la o creștere a valorii lor de piață.

Potrivit studiului, serviciul de Internet GorodRabot.ru la sfârșitul lunii februarie-martie 2018, plățile liderilor internaționali din Rusia au crescut cu aproximativ 11%. Cu toate acestea, în...

Logistica începe construcția celei mai mari structuri de pe piață a operatorilor logistici

Servicii logistice de uscare și transbordare a capitalei și a regiunii Mazovia. Noua facilitate va fi în Sokołowie pe teritoriul Panattoni Parc din Varșovia...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here