Lipsa conducătorilor auto calificați a dus la o creștere a valorii lor de piață.

La mancanza di piloti qualificati ha portato ad un aumento del loro valore di mercato. 

Potrivit studiului, serviciul de Internet GorodRabot.ru la sfârșitul lunii februarie-martie 2018, plățile liderilor internaționali din Rusia au crescut cu aproximativ 11%.

Cu toate acestea, în sectorul logisticii, lipsa forței de muncă afectează nu numai șoferii, ci și șoferii experimentați. Anul trecut, în paralel cu expoziția, unul dintre principalii lucrători polonezi prezice un deficit de 250 000 de persoane din sectorul logisticii Europene în următorii trei ani.

Una dintre consecințele acestei situații, cel mai probabil,

Una delle conseguenze di questa situazione, molto probabilmente, A sostegno di questa ipotesi Hermes Germania, și du-te! Express & Logistics a promis deja creșterea serviciilor de livrare de 4-4, 5%, justificând măsura de a investi în angajații dumneavoastră.Grupul de companii luri în prezent: – 17 ani de succes în dezvoltarea de pe piața internațională de servicii logistice; 11 birouri în marea Britanie, Polonia, Republica cehă,Belarus, Rusia și Ucraina; mai mult de 800 de profesioniști cu înaltă calificare, întreaga Tabor al companiei de transport partenere, luri, mai mult de 120 de mii. autoturisme; flota lor de 240 de camioane; relații pe termen lung și contracte cu companii de transport maritim semnificative, operatori de căi ferate sau companii aeriene; Centrul de formare al companiei. Citește mai mult. ..

Sistemul de selecție și aprobare a companiilor de transport necesită îmbunătățiri și actualizări continue.

În special, în fiecare an se actualizează procedura de începere a cooperării cu transportatorii care transportă mărfuri pe cale rutieră. Educația poate fi observată la nivelul proceselor de business prin activitățile organizatorice desfășurate de programul sistemului de management și de specialiști care lucrează cu companii de transport.

Il sistema di selezione e approvazione delle società di trasporto richiede continui miglioramenti e aggiornamenti. 

Nu vă pot spune toate detaliile acestui ghid fără a împărtăși toate “punctele” și fără a slăbi eficiența selectării. Tot ce pot spune este că transportatorul lucrează la toate nivelurile, de la compatibilitatea cu modelele de înregistrare existente în țară pentru a-și verifica reputația. O companie de încredere poate identifica M.-Ce? – ce?:

datele din documentele prezentate nu corespund cu datele din sursele noastre.;

nici un istoric de activitate vectorială;

în ultimii 1,5-2 ani, apariția proprietarilor și a activităților s-a schimbat;

sediul companiei este situat la așa-numitul birou virtual;

Și alte sugestii care formează împreună o listă completă cu un total de peste 20 de criterii care se referă la transportatori potențial nesiguri.

La cerințele operatorilor pentru o anumită perioadă de timp, au fost adăugate Condiții pentru perioada de lucru a conducătorilor auto, cărora li s-a încredințat transportul rapid al mărfurilor.

Un nou element important al sistemului de Siguranță Rutieră este în prezent faptul că societatea trebuie să dispună de un sistem de transport tehnic și organizațional de instrumente pentru monitorizarea continuă a poziției vehiculelor și mărfurilor.

nici un site sau site existent nu este discutabil (vine recent, conține informații puține, nici un dezvoltator web special, etc.).)

nici telefonul mobil, nici telefonul fix indicat în documentele companiei nu aparțin magazinului, nici numărul nu există.;

Recent articles

În această situație, organizațiile criminale dezvoltă noi planuri de a fura bunuri.

Până de curând, principalele sisteme de furt de bunuri au fost: a) crearea de întreprinderi pseudo-transport; B) achiziționarea de întreprinderi de transport înșelătorie în...

Lipsa conducătorilor auto calificați a dus la o creștere a valorii lor de piață.

Potrivit studiului, serviciul de Internet GorodRabot.ru la sfârșitul lunii februarie-martie 2018, plățile liderilor internaționali din Rusia au crescut cu aproximativ 11%. Cu toate acestea, în...

Logistica începe construcția celei mai mari structuri de pe piață a operatorilor logistici

Servicii logistice de uscare și transbordare a capitalei și a regiunii Mazovia. Noua facilitate va fi în Sokołowie pe teritoriul Panattoni Parc din Varșovia...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here