Se lanseaza Institutul International de Mediere in Romania

Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania – Filiala Brasov si Human ToolKit organizeaza pe 19 si 20 octombrie 2012, la Brasov, Conferinta ,,Medierea in societatea romaneasca de azi” si ,,Credem in educatie” – editia a II- a. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Institutul International de Mediere, care, cu aceasta ocazie, va fi lansat in Romania.

Conferinta ,,Medierea in societatea romaneasca de azi,, si ,,Credem in educatie” editia a II-a isi propune sa promoveze institutia medierii si a profesiei de mediator in plan local, national si international, in vederea aplicarii unitare si eficiente a acestei solutii alternative de rezolvare a conflictelor. Sunt discutate si efectele modificarilor legislative in materie de mediere, incepand cu 1 octombrie 2012, precum si corelari si necorelari legislative in vigoare.

“Evenimentul intentioneaza sa prezinte medierea ca fiind principala modalitate de realizare a consensului in situatiile conflictuale, cu atat mai mult cu cat in actualul context politico-economic european, conflictele indiferent de natura lor, produc pierderi semnificative atat in domeniul economic, socio-politic, familial cat si personal”, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Acest eveniment este recunoscut de catre Consiliul de Mediere ca formare profesionala continua a mediatorilor pentru care se acorda 5 puncte profesionale.

Aproximativ 200 de mediatori din toata tara sunt asteptati sa participe la cele doua zile de discutii, care vor avea loc la Hotel Aro Palace din Brasov, Sala Europa II.

Ți-a plăcut acest articol ?
Abonează-te astăzi si vei primi newsletter-ul nostru cu ultimele noutăți. Nu vom impărți sau vinde adresa ta de e-mail.

Articolul precedent

Articolul următor
351 interogări în 5.404 secunde.
Ultima actualizare a conținutului: 4, 12, 2016 (Live content)